Tel/Fax: +355 32238368 - Mail info@marlotex.com
  • slode1

  • slide3

  • slide2

  • slide-services-1


Historia

Themeluar me 2005 nga Z.Gasmen Toska shoqeria Marlotex ka si aktivitet tekstile fason.

Me shume →


Zinxhiri i Prodhimit

1-Shërbimi i furnizimit 2-Shërbimi i kerkeses 3-Sigurimi i cilesise

Me shume →


Referenca/Prodhimet:

-Te brendshme dhe Pizhama -Tekstile per Shtepi -Bluza, Kanatjere

Me shume→

Produktet

Kontakt

Adresa: Ish Kombinati i Tekstilit, Berat, Albania . Tel/Fax : +355 32238368 E-mail: info@marlotex.com Web : www.marlotex.com

Back to Top